5 snabba & personliga om Anna

Anna. Forsberg

Häromdagen kunde ni läsa svar från Roger på fem frågor. Idag kommer mina svar på samma frågor.

Snabba är de kanske inte, de brukar mer vara svar med ett ord. Men nu kallar vi det så i alla fall.

Vad var ditt bästa inköp för under 1000,- det senaste året?

Torrschampo! Har upptäckt finessen med att snabbt kunna få håret kännas fräschare med den sprayen, när det gått för långt mellan hårtvättarna.

Vilket ögonblick skulle du helst vilja återuppleva?

Lever i nuet och även om jag så klart har minnen som är vackra, vill jag sällan återuppleva något, utan hellre uppleva nya nyanser. Men min 50-årsdag var ett fantastiskt dygn och fler såna tackar jag inte nej till. Men en minut med havsutsikt med min hand i Rogers i tystnad återupplever jag gärna varje dag.

Porto Covo

Jag kikar ut över Altanten i Porto Covo, bild från april.

Berätta om ett misstag du har gjort?

Har gjort massor av misstag. Och kommer göra många till, tack och lov. Jag trampar snett och klantar mig rent allmänt rätt ofta. Det största misstaget i mitt liv är nog att jag tagit kärlek inom familjen för given, det har gjort ont när jag insett det inte är så.

Vem skulle du vilja tacka?

Min dotter Therese. För att hon lär mig nya saker och ger mig nya insikter. För att hon vill vara min absolut bästa vän. För att hon orkar lyssna på allt jag vill och behöver säga. Tack <3

Vilken är en av de vackraste platserna som du har besökt?

Oj det finns så många vackra platser jag har besökt. Men det som senast tog andan ur mig ordentligt är klipporna i Portimao i Portugal.

Bilden överst är från häromveckan när vi var i Apelviken.

/Anna

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår husbil FrankieBoy. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.